Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /storage/content/80/168080/torslandapartiet.se/public_html/templates/js_fresh/js/template.css.php on line 14

Våra kandidater 2010

Följande personer finns med som kandidater för Torslandapartiet 2010.

Lennart Bjärknemyr, 53 år, Björlanda

Lennart har erfarenhet från SDN Torslanda, där han varit aktiv, bl.a. för Torslanda kommun. Han har även på andra sätt varit mycket engagerad för Torslanda och Torslanda kommun.

 

Julia Sjöström, 47 år, Lilleby

Julia har arbetat för Torslanda i många år, och var med och startade Torslanda föräldranätverk 1997 i protest mot de omfattande nedskärningarna. Julia är mycket väl insatt i hur den sk. "fördelningsmodellen" mellan stadsdelarna fungerar, och skriver emellanåt i Torslandatidningen.

 

Anders Wilson, 40 år, Hällsvik

Anders är och har varit verksam i arbetet för Torslanda kommun, där drivkraften som småbarnsförälder och naturintresserad är att göra Torslanda till en bättre och mer komplett plats att leva på, bl.a. vad gäller stadsplanering, fritid och rekreation. Han jobbar till vardags med affärsutveckling och teknisk beräkning.

 

Bengt Welin, 70 år, Gatugården

Bengt har bott i Torslanda sedan 1966 och har redan ett mångårigt engagemang för stadsdelen bakom sig. Han har varit med under alla år som Torslanda kommuns återbildande har varit på agendan, och har varit med och tagit Torslandafrågan hela vägen till Rosenbad och demokratiministern. Innan pensionen jobbade Bengt med ledarskapsutveckling på Volvo.

Leif Anderssson, 65 år, Österöd

Även Leif har ett långt förflutet i strävandena för ett bättre Torslanda. I yrkeslivet jobbade Leif med ledarskap och projektledarutbildning på Volvo.

Som framgår ovan har alla god erfarenhet av hur Torslanda fungerar idag, och ett gediget intresse för att driva frågor för Torslandas och Torslandabornas bästa.

 

Följ oss